"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділю, 24 червня 2018 р.

В Олександрійському районі жінку побили й пограбували



Ними виявилися двоє жителів Олександрійського району, 17 та 19 років. Особи завдали потерпілій тілесні ушкодження та заволоділи її майном. За такі дії їм може загрожувати покарання - від 7 років позбавлення волі.
У Олександрійське районне відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл про те, що у вечірній час доби двоє невідомих побили її, а потім забрали телефон, гроші та продукти харчування.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє односельчан потерпілої.
Зловмисники проникли в будинок заявниці через незачинені вхідні двері і сховалися в одній з кімнат. В цей час жінка зайшла в будинок і лягла відпочивати.
Надалі спільники завдали господині будинку тілесні ушкодження, від яких вона втратила свідомість. Скориставшись безпорадним станом потерпілої, злодії заволоділи її майном - мобільним телефоном, срібним ланцюжком, грошовими коштами. Після чого покинули місце вчинення кримінального правопорушення.
За даним фактом проводиться розслідування в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Молодшого із зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, відносно старшого вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Частина викраденого майна поліцейські вилучили.


Немає коментарів:

Дописати коментар