"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 18 травня 2018 р.

Сімейна піцерія Scorini, гостинно запрошує олександрійців



 Перша в Олександрії і друга в області, відкрилася сімейна піцерія ,
що пропонує   жителям і гостям традиційну італійську кухню і гостинну сімейну атмосферу. Кожен гість, від малюка до солідного батька сімейства знайде тут щось цікаве на власний смак і гаманець. Це і найсмачніша кухня, заснована на класичних італійських рецептах і приємний інтер'єр і веселі дитячі майстер-класи і звичайно ж те, що ми називаємо «Магія Scorini» - непередавана атмосфера  таких закладів яких в державі кілька десятків. Господарі  запрошують переконатися, в тому,що варто відвідувати цей заклад з сім»єю, друзями, колегами і не заради цікавості, а за ради насолоди й комфорту.




  Власник Scorini, кухарі підготували для олександрійців 20 видів піци на тонкому тісті, різновиди паст, різотто, безліч видів кави та напоїв.

Для дітлахів тут є окрема зала де з ними працюватимуть аніматори. В день відкриття прерія була переповнена тут можна було зустріти й відомих у місті олександрійців, і молодь, і літніх людей. Усі наголошували на смачній кухні та гідному обслуговувані. Варто завітати, щоб сформувати власну думку. Піцерія Scorini знаходиться на проспекті Соборному, на центральній площі ( в приміщенні колишьої Пілікано)

Немає коментарів:

Дописати коментар