"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 23 травня 2018 р.

В Олександрії не відкрили аптеку, де можна купити сильнодіючі знеболюючі



Народний депутат України Костянтин Яриніч не виконав обіцянку, що в місті Олександрія , відкриють аптечний пункт, в якому за рецептом можна буде купувати сильнодіючі знеболюючі ліки.
Таку обіцянку він дав 13 березня 2017, нагадує «Слово і Дело».
«На нараді прийняли стратегічне рішення про запуск аптечних пунктів, в яких можна буде купувати за рецептом сильнодіючі знеболюючі препарати, і не доведеться добиратися до обласного центру. Для південного госпітального округу аптечний пункт буде відкрито в Бобринці, для східного - в Олександрії і для західного - в Голованівську », - зазначив народний депутат.

, На той момент в області була тільки одна аптека підприємства «Кіровоград-Фармація», яка забезпечувала пацієнтів такими препаратами. Тому родичі хворих змушені були добиратися з віддалених районів за ліками і витрачатися на дорогу.
У комунальному підприємстві «Кіровоград-Фармація»  повідомили, що до травня 2018 року в південному госпітальному окрузі в Бобринці була відкрита аптека, що продає сильне знеболююче. Також оглянули приміщення для аптек даного виду діяльності в східних і західних госпітальних округах. Але запропоновані приміщення не відповідали Ліцензійним вимогам МОЗ.
Оскільки в Олександрії не відкрили аптеку для продажу препаратів паліативним хворим, обіцянку Яриніч вважається невиконаною,
Згідно з моніторингом «Слова і Дела», Яриніч дав 15 обіцянок, з них 5викона і 2 - провалив.
У травні Яриніч очолював рейтинг відповідальності мажоритарників Кіровоградської області.

Немає коментарів:

Дописати коментар