"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 30 травня 2018 р.

Як в Олександрії святкуватимуть День захисту дітей


 Першого червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Спеціально до цього дня організовують для них розваги, пригощають солодощами, дарують подарунки. В Олександрії заходи почнуться з 31 червня.

31 травня в 15:00 годині у бібліотеці ім.Ю.Гагаріна відбудеться перший тур фестивалю «Повір у себе» для дітей з обмеженими фізичними можливостями.
1 червня о 12:00 годині на базі цієї ж бібліотеки ім.Ю.Гагаріна пройде захід «Дитинство – це гомін веселий усюди» для дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах.
  З нагоди свята у Будинку дитячої та юнацької творчості для дітей з пришкільних оздоровчих таборів проводитиметься концертно-розважальна програма, змагання зі скелелазіння, показові запуски моделей суден, ракет, літаків, пройдуть майстер-класи та виставки робіт вихованців науково-технічного і художньо-естетичного відділів.
У Центрі дитячої та юнацької творчості ім.О.Шакала відбудуться виступи творчих колективів закладу та виставка виробів декоративно-ужиткового мистецтва.
На території храму в Перемозькому мікрорайоні о 10:00 годині пройде свято до Міжнародного Дня захисту дітей.
Також 1-2 червня на базі спеціалізованого залу боксу ДЮСШ№2 відбудеться відкритий обласний турнір з боксу серед дітей віком до 14 років.

Повідомляється на сайті міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар