"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 29 травня 2018 р.

Олександрійські рятувальники поїхали гасити пожежу на Херсонщину



Сьогодні, 29 травня, рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області вирушили у напрямку м. Херсон для надання допомоги по гасінню пожежі лісової підстилки та лісу на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства.
Там  триває гасіння окремих осередків та організовано розстановку сил і засобів на чотирьох оперативних дільницях для гасіння пожежі та створення мінералізованих смуг із метою недопущення розповсюдження вогню, повідомили в прес-службі У ДСНС в області..
До ліквідації пожежі залучено 220 чол. та 75 од. техніки, з них: від ДСНС 137 чол. та 39 од. техніки, у тому числі 3 од. авіаційної техніки (від ДСНС – 2 літаки АН-32П, від Міноборони - вертоліт МІ-8), від лісового господарства 78 чол. та 35 од. техніки, з них 5 тракторів, від Міноборони 5 чол. та 1 од. техніки. Серед рятувальників і 5 пожежників і  1 од.техніка з Олександрії

Координацію заходів щодо гасіння пожежі здійснює оперативна група головного управління ДСНС України в Херсонській області.

Немає коментарів:

Дописати коментар