"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 19 квітня 2018 р.

Обізнані й попереджені




У всіх дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах міста та району серед дітей  ,в квітні, спільно з управлінням освіти,  молоді та спорту  , проводився Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Жити цікаво та безпечно». Впродовж цього тижня працівники 2 ДПРЗ , У ДСНС у Кіровоградській області розповідали дітям правила поведінки під час пожежі, виявлення підозрілих, вибухонебезпечних предметів, правил безпеки у побуті, основи надання першої домедичної допомоги. 


Рятувальники вважають, що важливо вивчати правила в дитинстві, так, як здобуті знання, вчать як діяти в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях і  діти їх пронесуть через все життя, що допоможе виключити пожежі, а й можливо збереже чиєсь життя.
Шановні батьки! Закликаемо вас відповідально ставитись до своїх обов’язків. Захистіть своїх дітей від біди - навчіть їх правилам безпеки, покажіть на власному прикладі, наскільки важливо їх дотримуватись у повсякденному житті, поясніть, які жахливі наслідки чекають тих, хто їх порушує.

Пам’ятайте: життя ваших дітей, їх майбутнє - у ваших руках!

Немає коментарів:

Дописати коментар