"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 29 березня 2018 р.

Міський голова запросив олександрійців поговорити про тариф на проїзд




     Міський голова Степан Цапюк запросив олександрійців на громадські слухання 4 квітня  на 17 :00 до Палацу  культури «Світлопільський» з приводу обговорення тарифів на пасажироперевезення  і прокоментував рішення   на засіданні виконавчого комітету так : «Тепер усі важливі питання будемо приймати через громадські слухання. В місті слалася  складна ситуація з пасажироперевезенням, перевізники уже відмовляються від рейсів, а розумники  на блогах  нагнітають ситуацію, аби налаштувати людей на хаос. Коментарі залишають ті, хто хоче прибрати цей бізнес до рук. Особливо  проглядається в коментарях інтерес до цього бізнесу у зятя  директора КД-Транс, які й займаються пасажироперевезеннями на село, але за захмарними цінами.
У нас налагоджена система пасажироперевезень і не треба її руйнувати .Дійсно, склалась критична ситуація. Ціни ростуть, зарплати треба збільшувати. Перевізники нам дали свої підрахунки, ми теж порахували, тож разом будемо шукати вихід.  Місту  бізнесмени заборгували 29 млн. грн..  через несплату податків, тож нехай повернуть і ми купимо автобуси, тоді вони будуть комунальними. А поки що треба  приймати рішення з того, що є

3 коментарі:

  1. Вот гады эти Хуяшки, говорят одно, а думают другое, Вот и верь после этого людям.

    ВідповістиВидалити
  2. А кто Такой Этот кияшко?

    ВідповістиВидалити
  3. Чистый дебил, который раньше торговал солярой с сыном Васи Мороза по левому. А сегодня, как почитаю его опусы, плачь берет.Так он переживает за народ, что слезу вышибает.

    ВідповістиВидалити