"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Перший пішов Хто наступний ?




 Сьогодні один із перевізників подав заяву міському голові, що  він припиняє працювати щодо перевезення пасажирів  на маршрутах №2, 6 Заяву про відмову від обслуговування маршрутів зареєстрували в міській раді.

 Все це було очікувано, говорять перевізники, наші прохання не чують, ми працюємо в збиток, але возимо людей і навіть пільговиків. На нашу думку комусь мабуть інтереси  С.Гриценка важливіші, ніж наші, бо інакше чому до цього часу не прийнято рішення щодо громадських слухань, чи підвищення тарифів на проїзд.  Перевізники банкрутують , як і в інших містах де їх на чує влада. Ми не раз попереджали заступника міського голови   С.Гриценка про те, що не можемо утримувати транспорт і ремонтувати його. Тож тепер нехай Гриценко та Кияшко, разом зі своїм тестем, які так негативно налаштовані проти олександрійських перевізників і возять людей на автобусах КД-Транс по захмарних цінах.
  На черзі й інші перевізники, які збираються наслідувати свого колегу і теж розірвати угоди. У них є побоювання, що до довгоочікуваних громадських слухань так справа й не дійде, бо не буде кого слухати. Красиві й комфортні автобуси будуть стояти й ржавіти, а людей возитимуть в перероблених Газелях. А за кермом сидітимуть водії на підпитку, або взагалі під впливом якоїсь наркотичної речовини.
  Тож питання з пасажироперевезеннями в місті треба вирішувати, як би Гриценку цього не хотілося. Прийняття рішення вимагає час і не треба робити заручниками людей через інтереси Сергія Петровича.

 Перевізники чекають останнього слова від міського голови.

7 коментарів:

  1. Вот и посмотрим , какие автобусы выйдут вместо авт Рено

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні можновладці не ломайте хоч те, що залишилось і прцює, як часовий механізм. Поламати набагато легше чим построіти. І якщо перевезення упадуть як шахматка, то повернути назад буде дуже тяжко. Я думаю , що міський голова який приймав участь у вибудовані міських перевезень не дасть знищити кровоносну артерію міста. І Моцний повернеться в перевезення після відправлення у відставку Гриценка міським головою.

    ВідповістиВидалити
  3. Мабуть не від хорошого життя він це зробив. Треба подумати, а що буде далі, всим подумати, не зважаючи на должностя та статуси

    ВідповістиВидалити
  4. Империя перевозчиков Моцный - не падёт...и не заржавеет. Будьте уверены! А единство сплоченных рядов уже рушится. "Разделяй и властвуй!" - говорил Цезарь.
    Разделят и остальных, и властвовать будут, - бо не сошелся белый свет клином! Придет монетизация, взад проситься станете, если покориться не хочется. А могут ведь и не взять, тех кто не зять!

    ВідповістиВидалити
  5. Взад попросить можешь только ТЫ. А они правильно делают, дают возможность ,Гриценку и Кияшку проявить себя .Пусть загонят автобусы покажут себя до конкурса и потом всем будет понятно, могут они улучшить работу в перевозках.Горожане не глупее кияшков и гриценков. Они быстро поймут кто есть ЧТО.

    ВідповістиВидалити
  6. Заботливые, дают возможность...))
    А "кто есть ху", со времен С.Горбачёва известно - "на сей счет есть два мнения, -одно моё, а второе не правильное!"

    ВідповістиВидалити
  7. Моцний буде іздити 10 днів по закону, а потім буде проблема. Ті хто умнічає, іздять легковиками , а людям як бути?

    ВідповістиВидалити