"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 31 березня 2018 р.

Обласна телерадіокомпанія скоротила до 60 спеціалістів



Керівництво  ПАТНаціональна  суспільна телерадіокомпанія Україниприйняло рішення про скорочення працівників Кіровоградської обласної телерадіокомпанії та закриття низки популярних телепрограм.
Працівники телерадіокомпанії кажуть про скорочення 60 осіб із числа ведучих, журналістів, технічного персоналу та, зокрема, закриття таких популярних програм як ток-шоуМи”, “12 балів”.
Також зміняться ведучі програми  “Ранкова кава”. Відповідно до документу було припинено діяльність Національної телекомпанії України шляхом перетворення у публічне акціонерне товариствоНаціональна суспільна телерадіокомпанія України”. Головою правління ПАТНСТУстав Зураб Аласанія.
Також в рамках створення державного суспільного мовлення обласні державні телерадіокомпанії реорганізовано у філії Національної суспільної телерадіокомпанії України та оголошено конкурс на менеджерів  і продюсерів.
Про плани скоротити штати регіональних підрозділів та їхнього телепродукту йшлося ще на початку створення суспільного мовника. За рахунок оптимізації обіцяли підвищити заробітні плати працівникам.
,


Немає коментарів:

Дописати коментар