"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 21 лютого 2018 р.

Сексистська реклама Олександрійських машинобудівників




З періоду виходу відеореклами жниварок  виробництва «Олександрійська машинобудівна група», де жінки в латексі  в "поті чола" працюють над жниваркою набрала в соцмережах з 2 лютого 4831 перегляд
Підприємство «Олександрійська машинобудівна група» 2 лютого опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук відео-презентацію модернізованої жниварки для збирання соняшника.
За сюжетом, чоловік збирається купувати жниварку. Консультант, до якого він звертається, задає йому уточнюючі питання щодо типу «це та, дизайну якої заздрить Ферарі?». Після чого чоловіки проходять до приміщення, де жінки у облягаючих костюмах, схожих на латексні, роблять певні маніпуляції, до речі не недто пристойні , зі жниваркою.
Відгуки неоднозначні, в основному говорять  відео містить прояви сексизму та гендерної нерівності
Нагадаємо, нещодавно на Кіровоградщині розгорівся скандал щодо календаря аргокомпанії, на одній із сторінок якого зображені співробітники фірми, які їдять суші із тіла оголеної дівчини. Пізніше створили «жіночу» версію цього календаря. Випадок з календарем став настільки резонансним, що навіть Мінсоцполітики написало лист до очільника ОДА Сергія Кузьменка з проханням вжити заходів щодо зняття цієї реклами.



Немає коментарів:

Дописати коментар