"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

Новий начальник поліції зустрівся з жителями селища Олександрійське



15 лютого в Будинку культури відбулася зустріч жителів  селища Олександрійське з  т.в. обов»язки в.о. начальника Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області  В.Горяним. Таке зібрання ініціювали самі жителі під час особистого прийому  представник Центрального органу Управління Національної Поліції України, підполковник Кравченко Роман Володимирович. Як і обіцяв В. Горяний, він приїхав на зустріч до жителів селища.


  Багато людей прийшли послухати і поставити питання,розповісти про наболіле, і про те,яка ситуація склалася на селищ Олександрійське і.А саме- крадіжки які відбуваються кожної ночі, самогоноваріння,пограбування,та багато іншого.Люди звинувачують у всьому наркоманів,які крадуть їх майно,заради чергової дози.Але це не єдина нагальна проблема. Не тільки наркотики,а й алкоголізм процвітає...Люди скаржилися на те,що в центрі селища є міні-завод по виготовленні спиртного,який постачає не тільки в магазини,в яких рікою на розлив тече горілка,а й в сусідні села.Майже в кожній хаті варять і продають оковиту
Ще одна пороблема на селищі – це  пунки прийому металобрухту,де здається крадене,а люди коли знаходять там свої речі,віддають останні копійки,щоб повернути своє майно.І це все діється під "носом" у дільничних. За п'ять років роботи,ними не був закритий не один пункт прийому металобрухту, не покарано жодного самогонщика,а наркомани взагалі за руку вітаються з правоохоронцями як з друзями. Тому на  думку людей,є те,що правоохоронці з ними за одне! Вони з цього живуть! І нічого не роблять  для того,щоб люди жили спокійно, хоча мають хорощі зарплати та інші преференції, але людям не забезпечують спокійне життя.
  Були випадки коли люди на гарячому ловили злодіїв,здавали в поліцію,але їх відпускали.Чому?- питали люди.



Зі слів Горяного В.В.,це відбувається через те,що судді не поспішають обирати запобіжний захід,у вигляді утримання під вартою.
 "Вплинути на суд я не можу,якби міг,всі сиділи б!"-сказав він. Але там де можна змінити ситуацію,обов'язково докладемо максимум зусиль,щоб змінити життя на краще,пообіцяв Горяний В.В.,звернувшись до жителів з проханням надавати посильну допомогу поліції. Тільки разом ми зможемо змінити щось,тому не мовчіть! Приходьте,розповідайте.Мешканці пообіцяли всіляко допомагати правоохоронним органам. На цій ноті збори було закрито.
  Хтось йшов додому розчарованим,не вірячи в зміни,хтось пішов з надією в душі ...

Хочеться сказати,що тільки час покаже,і розставить все на свої місця.Але вочевидь те,що це межа і далі нікуди! 

Немає коментарів:

Дописати коментар