"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 20 січня 2018 р.

Концерт, що перевернув душі олександрійців




Переможець шоу "Голосу країни", протоієрей з Київщини Олександр Клименко дав благодійний концерт у Олександрії. Семисот місць   у залі ПК «Світлопільський» не вистачило щоб почути співочого священика. Олександрійці , які залишилися без місця майже півтори одини стояли в проходах аби почути голос  Олександра Клименка. Варто додати, що в день свята Водохреща священик служив Літургію разом з єпископом Боголєпом та іншими священиками в Свято-Покровському соборі,  побував у музичній школі, училищі культури, да зустрічався з викладачами й учнями, познайомився містом і був вражений великою кількістю дітей і молоді в Олександрії, зазначивши зі сцени, що у міста є майбутнє.

На концерт завітало духовенство єпархії на чолі з єпископом Олександійським і Світловодським Боголєпом, міський голова С.Цапюк з дружиною та ін. поважні гості, але найбільше було пересічних олександрійців, яким набридли гамірні, малозмістовні виступи заїжджих артистів. Люди скучили за духовністю. Тож єпархія в день Водохреща зробила такий дарунок для вірян. Концерт був безкоштовним.
 Зі сцени до присутніх звернулися єпископ Боголєп та міський голова Степан Цапюк. Вони привітали усіх зі святом, закликали до миру,взаєморозуміння, духовності, всепрощення та ін..
  Спершу виступили  єпархіальний хор, далі хор недільної школи з селища Олександрійське, співаки колективу Нові імена, а далі присутніх порадував своїм співом і протоієрей Олександр Клименко, переможець національного конкурсу “Голос країни” 2017р.Як зазначив священик це його  всеукраїнський місіонерський тур по Україні по благословенню УПЦ. ,.
Спів Олександра Клименка був наповнений теплом і душевністю. У багатьох присутніх можна було бачити сльози на очах..Взагалі концерт не залишив байдужими жодного, хто на ньому побував.

,
,

,


1 коментар: