"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 30 січня 2018 р.

В.Шаран вважає, що у Олександрії є шанс потрапити до першої шістки Чемпіонату України




Наставник Олександрії Володимир Шаран в інтерв'ю перед другим турецьким збором заявив, що команда до останнього боротиметься за потрапляння до першої шістки першості України. В інтерв'ю офіційному сайту клубу fco.com.ua, він підвів підсумки першого навчально-тренувального збору, який проходив у Туреччині.

- Хотілося б поговорити про потенційних новачків команди, які були на перегляді під час перших навчально-тренувальних зборів.
- Крім сербів, на перегляді були як виконавці з інших країн, так і українці. На жаль, ми не побачили серед іноземних футболістів варіантів посилення складу. Особисто мені навіть більше сподобалися українці, які прибули на перегляд з команд другої ліги України.
Хто з новачків, які вже були з командою на зборах, полетить на другі збори?
- З тих, хто був на перегляді, з нами полетять Гліб Бухав і Дмитро Шастати. Також на другому зборі до табору Олександрії приєднається Антон Шендрик. Є ще кілька пропозицій щодо посилення. Швидше за все, ці футболісти прибудуть до нас безпосередньо в Белек. З тренерським штабом також порадимося про нашу молодь, можливо відбудуться деякі зміни по виконавцям.
- В якому психо-фізичному стані зараз команда?
- У нас майже всі здорові, тільки в останньому матчі отримав травму Євген Банада - у нього зламаний ніс. А так, ми провели правильний цикл підготовки, тренувалися на полях високої якості, тому нарікань на здоров'я у гравців немає.
,- Які з п'яти спарингів можна занести в актив, а які були не зовсім вдалими з тих чи інших причин?
- Кожна зустріч була по-своєму інформативною. Головним завданням було подивитися молодь і потенційних новачків команди. З кимось ми вже попрощалися, а інших продовжуємо спостерігати. А найбільше запам'ятався останній матч з болгарським Ботева, торішнім учасником Ліги Європи. У команді підібрані гравці хорошого рівня, індивідуально сильні. Хоч ми і програли, але слід враховувати той факт, що ми проводили другий матч за два дні, а сили то не безмежні. Незважаючи на те, що це був кінець зборів, ніхто себе не шкодував, все йшли в боротьбу. Повторюся, що Банада навіть зламали ніс. Самовіддача у футболістів була на високому рівні
- Розкажіть, будь ласка, про контрольних поєдинках на другому навчально-тренувальному зборі.
- Раніше, разом з тренерським штабом, планували провести п'ять спарингів, але після того як дізналися, що будемо грати з Сталлю 17-го лютого, вирішили скоротити їх число до чотирьох. Є попередня домовленість з двома командами - словенським Марібор і Кутаїський Торпедо, інші суперники ще уточнюються.
- Знаючи дату і час проведення матчу зі Сталлю, тримайте в голові план на гру?
- Ми стежимо за новинами, пов'язаними з суперником. І чим ближче матчі чемпіонату, тим більше тренерський штаб обробляє інформації. У нас залишилося три поєдинки на першому етапі першості України. Шанси на потрапляння до першої шістки, хоча і мінімальні, але є. Футболісти знають, що ці три поєдинки нам потрібно вигравати. Підготовку до матчу зі Сталлю будемо проводити в Туреччині, а за два дні до зустрічі вилетимо до Києва.
- Перед першим збором в ЗМІ було багато інформації, що команду покине кілька провідних гравців. Яка зараз ситуація з Василем Грицук і Олексієм Довгим?
- Зараз можна сказати, що Олексій Довгий, залишиться в команді до кінця чемпіонату. У всіх інших також діючі контракти.


Немає коментарів:

Дописати коментар