"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 24 січня 2018 р.

Кіровоградщина може стати першою областю, де вимкнуть аналогове телебачення


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення пропонує в березні 2018 року вимкнути аналогове мовлення в одній пілотній області. Серед кандидатів на відключення – Кіровоградська, Волинська, Одеська, Житомирська та Київська області, 
Нацрада схвалила проект Плану поетапного вимкнення аналогового телерадіомовлення, підготовлений робочою групою при Держспецзв’язку, 18 січня.
Згідно з планом, вимкнення відбуватиметься в три етапи. Перший – у березні 2018 року планують вимкнути аналогове мовлення в першій пілотній області, яку має визначити уряд,
У червні 2018 року пропонують вимкнути аналогове мовлення по всій країні, за винятком населених пунктів, де його не вимикатимуть в інтересах нацбезпеки (зона АТО і прикордонна зона на півночі країни), а також за винятком 47 населених пунктів, у яких буде добудовано мережу першого мультиплексу МХ-1 компанії «Зеонбуд».
У січні-червні 2019 року планують вимкнути аналогове мовлення в 47 населених пунктах, де будуть встановлені додаткові передавачі «Зеонбуду».

Немає коментарів:

Дописати коментар