"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 22 січня 2018 р.

За тижденьв Олександрії зафіксовано 36 крадіжок




 16 січня до поліції звернувся 68-річний олександрієць. До його будинку, що знаходиться на вулиці Франка, раннім ранком, з 5 до 6 години, через відчинені двері проник крадій. Він викрав 25 тисяч гривень, що лежали на тумбочці в одній із кімнат.
17 січня сталося дві крадіжки. Перша – по вулиці Вище-Головківській. Злодій проник до літньої кухні, власницею якої є 56-річна жінка. Звідти крадій виніс «Болгарку», електродрель та інші речі.  Друга крадіжка трапилася в будинку по вул. 6-ого Грудня.  Пограбували 34-річного олександрійця. Крадій, у період часу з 13 до 19 години, проник до оселі шляхом пошкодження вікна. З помешкання викрав акумулятор, «Болгарку», дві куртки та 400 доларів США.

19 січня  до поліції звернулася 42-річна мешканка міста. До її квартири, що знаходиться в багатоповерхівці по проспекту Соборному, в ніч на 19 січня проник крадій. Злочинець пошкодив металопластикове вікно на балконі. З квартири було викрадено велосипед, мікрохвильову піч та дві жіночі куртки.
У ніч на 19 січня ще одну крадіжку було скоєно по вулиці Верхньо-Головківській. Злодій вдерся до приміщення літньої кухні, власницею якої є 66-річна олександрійка, і викрав звідти 6 відер волоських горіхів та 2 електричні переноски загальною довжиною 30 м.

За всіма перечисленими фактами поліцією відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Нагадаємо, крадіжка, поєднана з проникненням у житло, карається законом позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар