"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 28 грудня 2017 р.

Міський голова розповів на що зможуть розраховувати олександрійці в наступному році



     Бюджет міста розрахований у сумі 863,9 млн.грн., в т.ч. власні доходи – 225,1 млн.грн, дотації і субвенції – 638,8 млн грн..
      Для освітян держава недодала 11,8 млн.грн. субвенції(143 ставки вчителів не проплачені), На 17,1 млн. грн. недостає субвенції й охороні здоров»я. Але ми й далі плануємо ремонтувати заклади, дороги, розвивати інфраструктуру міста.
Якщо конкретизувати, то  капітальні ремонти заплановані на вулицях
Святомиколаївські, вул.Шевченка, старі вул. 6-го Грудня (від вул. Козацької до вул. Комарова), а також вулиці Бориса Нечерди і Говорова у Перемозькому мікрорайоні. завершити капремонт вул. 6-го Грудня,
В той же час будемо замовляти проекти на ливньовки на дорогах і вирішувати питання стоків на дорогах..
Покладаємо надії на створення індустріального парку, а з ним і залучення  інвестицій для створення робочих місць, на міжнародне партнерство.Будемо впроваджувати й нові ідеї. Можливо доведеться скоротити деякі пільги, але обов»язково залишимо безкоштовне лікування дітей, вагітних на стаціонарі безкоштовні пологи. Харчувати в лікарнях теж будемо за рахунок місцевого бюджету. Під питанням залишається здача аналізів. Що стосується псажироперевезень, то пільги залишимо, можливо дещо змінимо їх форму виплати . Деякі зміни плануємо провести і в структурі освіти. Але поки що все в планах. Можу завірити, що всі наша дії будуть виваженими в направленими на благо жителів територіальної громади.



Немає коментарів:

Дописати коментар