"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 27 грудня 2017 р.

У День святого Миколая дитячі мрії збуваються


19 грудня, по благословінню Преосвященнішого Боголєпа, єпископа Олександрійського і Світловодського, на свято з нагоди Дня святого Миколая до юнацької бібліотеки Олександрії завітали очільник єпархіального відділу по співпраці з військовослужбовцями протоієрей Олександр Шнякін та заступник голови благодійної організації «Серце Матері» Ксенія Сичова.
Завітала на свято і 13-річна Катя Кулішова, учениця ЗНЗ №9. У дівчинки того дня здійснилася найзаповітніша мрія.


Олександрійський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками бібліотеки провели незабутній ранок для дітей із сімей, які потрапили в складні життєві обставини, дітей із сімей загиблих учасників АТО та дітей з особливими потребами. На дітей чекала казкова феєрія з піснями і цікавими конкурсами. Усі маленькі учасники заходу отримали солодкі подарунки.
Особлива нагода згуртувала і дорослих, і малечу. Приходу дня Святого Миколая найперше чекають діти, адже знають, що це час добра, чудес та здійснення бажань. У цьому твердо переконалася підопічна ГО «Віра» Катерина Кулішова.
Катя завітала на свято разом із мамою та молодшим братиком. Минулого місяця дівчинка побувала на святковому концерті у військовій частині, де їй дуже сподобалися виступи київської співачки Дарини Коломицької – юної волонтерки з позивним «Білий Янгол». Катя, яка й сама любить декламувати і гарно співає, потоваришувала з Дариною і тоді в неї з’явилася мрія – мати таку ж чудову концертну сукню, як у Дарини.
Ще за життя святий Миколай прославився нескінченними благодіяннями, тож у день його пам’яті чимало людей прагнуть долучитися до благочинних справ. Так вчинила і Дарина Коломицька: удвох із мамою вона передала в Олександрію для Каті Кулішової жадану сукню разом з солодким букетом та м’якою іграшкою. Подарунки дівчинці вручили отець Олександр Шнякін та матушка Ксенія. Дівчинка не забарилася з відповіддю і спеціально для Дарини записала відео-ролик, в якому подякувала за подарунки й виконала пісню польською мовою (польську Катя вчить самотужки, за власним бажанням). Відео-ролик Дарині передав особисто отець Олександр, коли був з візитом у Києві. Мрії збуваються, адже є ті, хто хоче, аби вони збувалися!

Немає коментарів:

Дописати коментар