"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 22 грудня 2017 р.

Сергія Горбачова застукали під час порушення правил благоустрою



21 грудня під час розклеювання листівок на фасадах будинків та малих архітектурних формах муніципальною поліцією був зафіксований славнозвісний громадський діяч Сергій Горбачов. Порушника буде притягнуто до адмінвідповідальності за порушення п.3.11 Правил благоустрою м. Олександрії (розклеювати листівки, афіші на фасадах будинків, стовпах, парканах, деревах ЗАБОРОНЕНО. Робити це можна лише у спеціально відведених місцях.)
P.S. Як стало відомо, близько 11 години ранку 22 грудня громадянина С. Горбачова попереджено про здійснення ним правопорушення та складення протоколу за ст. 152 КУ "Про адмінпорушення". Очікує олександрійця штраф у 20 неоподаткованих мінімумів, тобто, 1360 грн. Про це пише Сучасна Олександрія

1 коментар:

  1. Приємна новина! 22грудня розпочато зимове полювання на людей! Без обмежень - на...громадських Активістів!))
    Неоподаткований мінімум з початку введення і до цих пір складає 17грн!
    17×20=340грн.(це для мерзотників, які аж із трусів вистрибують, підтримуючи цей демокретиничний засіб впливу(штраф-1360!) і забувають, що самі діють на підставі основозаставничоі норми рідної Конституціі ст.34, про право людини збирати і поширювати інформацію у будь який спосіб, усно, письмово(друковано,фото-ксерокопічно),тобто - на СВІЙ ВИБІР!
    Та ніякі дебільні "санітарні" придумкуваті обмеження тут геть ні до чого! Насрав він на дошку об'яв, що встановлена на під'їздах будинків, для інформування, саме паперовими носіями?-Чи у борщ вам наплював??
    Втер соплі недавно Горбачов у суді керуючому справами виконкому, за ДОВЕДЕНЕ ЙОГО адмінпорушення,-ви мовчите - правдива "Правда"! Вчинений не прикритий випад проти Активіста, аж пісяєте кіп'ятком. Дебільний місцевий нормативний акт, тріумфально протиставляєте Глибі -Конституціі! Готуйте соплі, ще раз утруть. Дуже предметно Омбудсмену буде слідом довідатись, про розвиток подій у нашому гадюшнику демократії!

    ВідповістиВидалити