"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 30 грудня 2017 р.

Нова назва поліції передбачає й новий статус






Віднедавна управління патрульної поліції в Кропивницькому офіційно змінило назву на управління патрульної поліції  в Кіровоградській області.
При цьому наразі адреса та керівництво управління залишаються тими ж самими, пояснили  у прес-службі патрульної поліції.
Водночас нова назва передбачає новий – обласний статус управління і відповідно більш ширші повноваження.
 Які саме буде офіційно доведено до відома населення на початку нового року.Нагадаємо, що раніше глава  Національної поліції України Сергій Князєв повідомляв про те, що до компетенції Департаменту патрульної поліції відноситиметься також і контроль за безпекою дорожнього руху під час пасажирських і вантажних перевезень, їх супроводу та оформлення всіх необхідних на це документів.Так само йшлося про супровід вантажів на дорогах і організацію маршрутів для перевезення небезпечних вантажів.                                                    Що стосується перевезення небезпечних вантажів – мова йде про послуги з розробки та видачі дозволів та погодження маршрутів руху транспортних засобів під час їх перевезення. Контроль за такими перевезеннями в обласних центрах здійснюватимуть патрулі в містах, а під час міжрегіональних перевезень – Департамент патрульної поліції України.


Немає коментарів:

Дописати коментар