"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 30 листопада 2017 р.

С.Цапюк хоче відібрати у монополістів комунальну власність терторіальної громади





Міський голова Степан Цакпюк ініціює разом з огчільниками інших міст області, в тому чи слі й Кропивницька відібрати  у монополістів       газові мережі через той колапс, який вони створили в обласному центрі, поставивши під загрозу опалення буднків, шкіл та садочків
.Він зазначв, що після інцденту у нього була розмова з мером Кропивницька А.Райковичем і вони дійшли згоди об»єднатися й ініціювати повернення мереж у комунальну власність, адже це городяни прокладали мережі, обслуговували їх, а тепер монополісти корстуються, ще й не постачають газ ,  ставлячи свої умов. С.Цапюк доручив начальнику УЖКГ  опрацювати нормативні документи, порадитися з юристами й доповісти про можливість реалізації цієї ідеї.
  Це ж стосується і водоканалізаційних мереж та водоканалу, який олександрійці передали монополісту за гарні обіцянки, але тепер, окрім підвищення тарифів люди нічого не мають.
До кінця грудня спеціалісти повинні напрацювати нормативну базу й почати процес повернення Олексанрійського вооканалізаційного господарства у власність міста.  

Немає коментарів:

Дописати коментар