"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 21 листопада 2017 р.

Безпілотники на службі Національної Гвардії





У період з 6 по 10 листопада на базі авіаційної ескадрильї безпілотних авіаційних комплексів військової частини 2269, що базується в місті Калинівка Вінницької області пройшов навчально-методичний збір з фахівцями роботизованих комплексів розвідки груп застосування безпілотних авіаційних комплексів Національної гвардії України.

Метою збору стало вироблення єдиних поглядів щодо організації підготовки та виконання польотів безпілотних авіаційних комплексів відповідно до вимог Правил виконання польотів державної авіації України та подальшого удосконалення організації повітряної розвідки і взаємодії із іншими силовими структурами, скорочення часу на розвідку за всіма показниками, для успішного виконання бойових завдань у районі проведення АТО та в повсякденній службово-бойовій діяльності.
Основна увага була зосереджена на практичній підготовці екіпажів безпілотних літальних апаратів до застосування за призначенням вдень та  вночі. Учасники показали високі теоретичні знання і вдале застосування їх на практиці.



«Ці навчання, не пройдуть для вас безслідно. Досвід бойових побратимів, який ви отримали, буде використаний в навчанні підлеглих та під час виконання бойових завдань» - підвів підсумки командир авіаційної ескадрильї безпілотних авіаційних комплексів військової частини 2269 полковник Михайло Овчарук.


Немає коментарів:

Дописати коментар