"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 27 листопада 2017 р.

Перший виступ і одразу перемога


,25 листопада в м.Одеса відбувся Всеукраїнський фестиваль CHICK . В ньому взяли участь  і колективи з селища Олександрійське - Vital Dance та Stend Ap, керівником якого є Артем Завадський. В селищі ці два колективи виникли не так давно, але діти ходять на заняття з задоволенням, бо окрім професійності керівника, не озброєним оком видно його любов до дітей і до справи, якою він займається. Не забарився і результат – учасники самодіяльних колективів селища Олександрійське завоювали   на фестивалі  срібло та золото, а також здобули найвищу нагороду - Гран-Прі фестивалю і просто зачарували членів журі своєю харизмою та колоритними виступами, своєю енергійністю та яскравістю.




Варто було бачити з якою радістю і гордістю сприйняли цю перемогу і діти і їх батьки. Та й радіти було чому. Колективи з провінційного селища, які вперше брали участь в  конкурсі одразу завоювали призові місця й глядацькі симпатії .
Батькиі діти захоплюються керівником колективів і дякують  Артему Завадському за його талант та професіоналізм, за те, що за рік його колективи вже показали такий результат. Це був їхній перший серйозний виступ на сцені, та ще й переможний. Діти щасливі та задоволені, тренер для них не тільки тренер, а й найкращий друг, вони дуже люблять його.


Додали приємних моментів в поїздці дітям і брати Віталій та Валерій Прокваси.
,Вони  підготували сюрприз дітлахам – забезпечили безкоштовний похід з пригощаннями у Макдональдс та обід в кафе " Батьківська хата" за що їм щиро вдячні і діти і батьки, Усі односельці, бажають  колективам Vital Dance та Stend Ap, та його керівникові процвітання, творчих злетів та успіхів! 

2 коментарі:

  1. Я БЛАГОДАРЮ АРТЕМА В УЧАСТИИ МОИХ ВНУЧЕК БЛОХИНОЙ КИРЫ И ВАЛЕРИИ В КОНКУРСЕ. НИЗКИЙ ПОКЛОН АРТЕМУ СПАСИБО И НИЗКИЙ ЫВАМ ПОКЛОН И УДАЧИ ВАМ БАБУШКА И ДЕДУШКА ЛЕРЫ И ВЕРЫ .ЗДОРОВЬЯ ВАМ

    ВідповістиВидалити