"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділю, 26 листопада 2017 р.

"Олександрія" 3 - "Карпати " 0



Гравці команди Олександрія здобули впевнену перемогу в матчі. Господарі володіли перевагою на полі і змогли реалізувати свої моменти.
Нагадаємо, перед матчем в турнірній таблиці чемпіонату у команд були такі показники - Олександрія перебували на 8 місці з кількістю очок рівним 18, а їх суперники Карпати перебували на 11 місці з кількістю очок рівним 14.


Перед матчем "Олександрії" і "Карпат" питання про суперінтріге не стояло. У разі перемоги будь-якої з команди турнірна таблиця не зазнала б кардинальних змін. Цікавило лише два моменти: чи зможе "Олександрія" здобути другу перемогу поспіль, показавши футбол за якістю не гірше, ніж в матчі проти "Шахтаря". І яким вийде дебют нового тренерського штабу "Карпат" після відставки Сергія Зайцева.
 Суперники довго винаходили механізм продуктивної атаки. Перший серйозний момент виник біля воріт гостей: Старенький змістився з правого флангу в центр і з лівої ноги намагався хитро вразити нижній кут. Не вистачило лічених сантиметрів, та й Роман Юрійович Підківка закривав отвір воріт.
"Олександрія" в першому таймі проводила більше часу поблизу штрафного майданчика "Карпат". Як не крутили Полярус і Старенький оборону львів'ян, вичавити якийсь результат з цих дій їм не вдалося. А ось кінцівка тайму залишилася за гостями. Будь спритнішим Гладкий, можливо, на перерву "Олександрія" йшла б в ролі відіграється боку. Але спочатку Олександр не зумів як слід приборкати м'яч, а потім йому не вистачило швидкості, щоб відірватися від захисника і нанести різкий удар. Роман Юрійович Підківка цю пародію виходу "один на один" завершив спокійним сейвом.
 Початок другого тайму яскраво контрастувало з першою половиною. Полярус без розкачки головою атакував ворота суперника - Роман Юрійович Підківка врятував. Через три хвилини господарі приймали "ответочку": це Мякушко прекрасно виконав штрафний удар і лише майстерність Паньківа врятувало команду Шарана від вірного гола. Після цього гра знову змістилася до воріт гостей: протягом хвилини Полярус двічі був близький до того, щоб вивести свою команду вперед, але Роман Юрійович Підківка обидва рази виграв дуель у форварда суперників.
 Хто знає, як би далі складалися події на полі, якби не вимушена заміна Федеріко Перейри. Без нього в обороні "Карпат" все пішло шкереберть, ніж тут же скористалися настирливі гравці "Олександрії". Спочатку Старенький асистував Полярус, який без проблем вразив ворота, а через шість хвилин зв'язка спрацювала в зворотному напрямку. Причому, Старенький вражав вже порожні ворота. Апогеєм провалу "Карпат" в обороні став третій м'яч, коли Паламар безпрепятственно прослизнув через усіх захисників суперника, на замаху прибрав Підківка Роман Юрійович і встановив розгромний рахунок.
 Олег Бойчишин кинув в бій Акулініна, який в кінцівці зустрічі був близький до того, щоб хоча б розмочити рахунок. Але високорослий форвард весь час бив повз ціль.
 Таким чином, "Олександрія" набрала 18 очок і відірвалася від групи ризику. "Карпати" зазнали сьомої поразки в чемпіонаті і поки пропустили більше всіх - 27 голів.


,

Немає коментарів:

Дописати коментар