"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 26 жовтня 2017 р.

«Олександрія» припинила виступи у Кубку України, програвши «Динамо» Докладніше в розділі «Олександрія» припинила виступи у Кубку України


Програвши в овертаймі київському «Динамо», футболісти «Олександрії» на стадії 1/8 фіналу припинили боротьбу за Кубок України.
«Динамо» вийшло в 1/4 фіналу Кубка України, здобувши перемогу на стадіоні «Ніка» з рахунком 3:2.
Столичні футболісти відкрили рахунок на 36-й хвилині влучним ударом Артема Кравця. Атаку розпочав Гармаш, який пасом закинув у прорив Дерліса Гонсалеса, парагваєць відпасував у центр штрафного на Кравця, і форвард «Динамо» переграв Паньківа.
Команда Володимира Шарана відквиталася на 77-й хвилині. Андрій Бацула закинув на дальню штангу, і Сергій Старенький перестрибнувши своїх опікунів, головою відправив м'яч у ворота гостей.
До завершення основного часу рахунок не змінився, тож доля путівки до 1/4 фіналу Кубка України вирішилася в овертаймі, в якому позначився клас столичних футболістів. «Динамівці» раз за разом створювали господарям проблеми у їхньому штрафному майданчику, доки Артем Бєсєдін на 107-й хвилині не змусив Юрія Паньківа вдруге виймати м’яча з власних воріт. Згодом остаточно всі питання про переможця зняв Кравець, оформивши дубль.
На останній хвилині овертайму олександрійці скоротили відставання до одного м’яча після реалізованого Василем Грицуком пенальті, але на більше у господарів не було ні сил ні часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар