"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 18 жовтня 2017 р.

Долю зловісної недобудови визначать незабаром





Міський голова Степан Цапюк пообіцяв представниці від жителів Південного мікрорайону, що найближчим часом недобудова в районі Героїв Сталінграду, яка стала місцем трагічної смерті юнака, буде убезпечена.

 На особистий прийом до міського голови прийшла мешканка мікрорайону С.Кавун. Вона представляла ініціативну групу, яка свого часу зверталася  й до першого заступника  міського голови  Л.Давиденко з проханням вирішити питання  з недобудованим приміщенням, яке вдень обрали собі за місце збору дітлахи, які там часто травмуються, а у вечері збираються , асоціальні особи, які несуть небезпеку перехожим.
С.Цапюк зазначив, що вже з»ясовував це питання і відповідні служби вже виконують його доручення стосовно цієї будівлі . По-перше управління приватизації робить техпаспорт на будівлю, далі їй присвоять адресу і подають заяву до суду про визнання її безхозною , а потім визначатимуть подальшу долю будівлі, або продадуть, або візьмуть у комунальну власність. Степан Кирилович повідомив, що раніше велися переговори з власником, який оцінив її у 1 млн.700 тис. грн.. Але на всю цю процедуру потрібен чималий час, а поки що він пообіцяв людям, що комунальники перекриють входи до цієї недобудованої триповерхівки, закладуть цеглою входи і вікна, а жителів попрохав телефонувати якщо перекриття зруйнують

 Нагадаемо, що в Олександрії на покинутій будові в Південному мікрорайоні зірвався вниз 17-річний підліток. Після доставки в лікарню юнак помер.Тіло знайшли вранці вчора, 13 вересня. Нещасний випадок стався на будівництві у дворі 9-поверхового житлового будинку на вулиці Героїв Сталінграда, 31.

Немає коментарів:

Дописати коментар