"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 25 жовтня 2017 р.

Грабежі й крадіжки продовжуються



      16 жовтня близько 22 години до міського відділення поліції зателефонували і повідомили про те, що на вулиці Студентській відбувається бійка. Слідчо-оперативною групою було встановлено, що близько 21-ої години по вул. Студентській біля одного з будинків до перехожого наблизився чоловік і затіяв сварку. Злочинець ударив перехожого в ніс і відібрав у нього золотий ланцюжок та барсетку, де були ключі від гаража. Потерпілому олександрійцю – 44 роки. Прикмет нападника він не запамятав. Тривають слідчо-розшукові дії, порушено кримінальне провадження за ч.2 ст186.

      
        В Олександрії останнім часом стали красти майно з установ. Так, у ніч на 18 жовтня невідомий проник на газорозподільну станцію, що розташована на вулиці Авіаційній (Заводський мікрорайон), і викрав 4 електронасоси. Крадія розшукують, порушено кримінальне провадження за ч.1. ст.185.

Ще один випадок стався у ніч на 21 жовтня. Невідомий, шляхом пошкодження вікна та дверей, проник до Будинку культури, що на Перемозькому мікрорайоні, і викрав підсилювачі звуку вартістю 11 тис. грн.

   19 жовтня близько 23:30 години сталася ДТП на перехресті вулиці Г.Сталінграда і проспекта Соборного. Слідчо-оперативною групою було встановлено, що 51-річний водій, мешканець Дніпропетровської області, рухався вулицею Г.Сталінграда на вантажівці марки «ДАФ». Їхав він зі сторони Південного мікрорайону і, коли здійснював лівий поворот у бік Звенигородки, не пропустив мотоцикліста, який рухався йому назустріч проспектом. Відбулося зіткнення – від отриманих травм 29-річний водій мотоцикла загинув на місці. Тривають слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.286 Кримінального кодексу України.

Друга ДТП сталася 21 жовтня. До міського відділення поліції зателефонував олександрієць, який повідомив про те, що на вулиці І.Франка водій автомобіля ВАЗ-2101 не впорався з керуванням і врізався в дерев’яну електроопору. У наслідок аварії і водій, і пасажир (чоловікам – 27 і 33 роки) отримали травми. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України.

Немає коментарів:

Дописати коментар