"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 19 жовтня 2017 р.

На домовленість не йдуть, а закон не на їхньому боці



 За допомогою до міського голови звернулися на особистому прийомі  члени городнього кооперативу, який знаходиться в районі річки Інгулець, де колись були очисні споруди в Північному мікрорайоні міста, аби він заборонив  ПП «Фараон» руйнувати земельні наділи в рекреаційній зоні.
Питання в тому, що свого часу ця фірма викупила у податкової трубу, яка була власністю колишнього  ДХК "Олександріявугілля", вона є частиною недобудованого колектора, який продавали за борги. Труба знаходиться на глибині 6 метрів й для того, щоб її дістати треба провести розкопки на людських городах, до речі відповідних документів на право власності цією землею у  городників немає, бо вона відноситься до рекреаційної зони. І хоча підприємець спеціально чекав, доки люди приберуть городину, пообіцяв після проведених робіт зарити канаву і навіть завести чорнозем, жінки не дають згоди на це. Міський голова пояснив, що треба діяти лише в рамках закону, а згідно нього підприємець має повне право дістати трубу, яка є власністю підприємства. Єдине, чим може допомогти міський голова, так це винести рішення на  виконком про передачу в оренду земель для городу членам цього кооперативу при умові, якщо усі вони напишуть заяви

2 коментарі:

  1. "при умові, що вони напишуть заяву"... стануть орендарями і підпишуть самі собі приговор платити тепер оброк, за спаплюжену земельну ділянку. шикарно!

    ВідповістиВидалити
  2. "при умові, що вони напишуть заяву"... стануть орендарями і підпишуть самі собі приговор платити тепер оброк, за спаплюжену земельну ділянку. шикарно!

    ВідповістиВидалити