"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

Перехід на альтернативні види палива негативно вплинув на стан повітря на Кіровоградщині



,
Перехід багатьох котелень на альтернативні види палива негативно вплинув на стан повітря на Кіровоградщині.
Про це під час депутатського дня на тему «Екологічна ситуація ,, оцінка існуючого становища» повідомив начальник департаменту екології ОДА Олександр Ковтунов
,«Хочу сказати про загальну динаміку показників стану повітря протягом останніх кількох років на території області. Обсяги викидів забруднюючих речовин зі стаціонарних джерел протягом останніх трьох років становили: у 2014 році – 11,8 тисяч тонн, у 2015 році – 14 тисяч тонн, у 2016 році – 11, 8 тисяч тонн. У 2015 році по даному показнику було зафіксували збільшення майже на 20% по відношенню до 2014 року. Ми проаналізували причини таких результатів. Один із чинників, який впливає на зростання обсягу викидів забруднюючих речовин у повітря, є перехід багатьох котелень області на альтернативні природному газу види палива – вугілля, дрова та інше», – повідомив Олександр Ковтунов.
Також він додав, що для покращення екологічної ситуації на Кіровоградщин розробили план заходів, до якого залучили підприємства та РДА.
«Ми поставили перед собою завдання – зробити процес використання альтернативних видів палива більш упорядкованим, контрольованим та екологічно безпечним. Так, за даними статистичного спостереження, обсяг викидів забруднюючих речовин від стаціонарних джерел у 2016 році зменшився майже на 16 %. Це при тому, що в області зафіксовано зростання індексу промислового розвитку», – зауважив Ковтунов.


1 коментар:

  1. "більш упорядкованим,контрольваним, та екологічно бепечним".
    ширеє, длиннеє і вышэ, это намного отличается от закавыченного выше?
    Изысканные словоблуды!
    Спостерігайте статистично і далі, там прилетить тепер вже 17% у 17році, а не якихось 16% у 16-му!

    ВідповістиВидалити