"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 26 жовтня 2017 р.

"Чорних" лісорубів ловитимуть і каратимуть?


Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко провів нараду щодо запобігання несанкціонованим рубкам у полезахисних смугах області.
Сергій Кузьменко зауважив, що протягом року в області реалізовувався план спільних заходів зі збереження полезахисних смуг та лісових насаджень, проведено значний обсяг робіт. Зокрема, здійснювалися рейди із запобігання рубкам і усунення порушень із незаконної торгівлі деревиною. Проте факти свідчать що, дерева у лісах і полезахисних смугах продовжують вирубувати.
Керівники підрозділів доповіли голові ОДА про роботу владних структур із запобігання несанкціонованим рубкам у полезахисних смугах області. Окремо йшлося про стан кримінальних проваджень за виявленими порушеннями. Зокрема, було поінформовано про факти наймасштабніших вирубок дерев, а також про розміри збитків, їхнє відшкодування та притягнення порушників до відповідальності.
Після розгляду питання Сергій Кузьменко наголосив на необхідності активізації роботи щодо протидії незаконному вирубуванню лісосмуг.

Немає коментарів:

Дописати коментар