"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 28 вересня 2017 р.

В Олександрії інспекція одному з підприємств не надала дозвіл на постачання тепла



 В Олександрії  підприємству, що подає тепло в освітні заклади досі не підписали акти готовності до опалювального сезону
Станом на, 28 вересня, в Кіровоградській області завершена підготовка житлово-комунального господарства та  об'єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період на 2017/2018 рр. Тау інформацію сьогодні під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації повідомила начальник ГУ ЖКГ ОДА Ольга Довжук.

За її словами, у сфері теплопостачання 100% підготовлено 396 котелень. Що ж до актів готовності, які мають бути щорічно підписані інспекцію Держенергонагляду до 25 вересня, то їх 100% отримали заклади соціальної сфери та підписали 19 теплопостачальних підприємств з 21. Не отримали акти лише МКП "Дім Бобринець" та ТОВ "Захід-Схід Енерго" (Олександрія)
 Нагадаємо. що ТОВ"Захід-Схід Енерго" в Олександрії опалює навчальні заклади  № 2,917, Олександрійський голегіум та гімназію ім. Шевченка
Також Ольга Довжук повідомила що закладами соціальної сфери та теплопостачальними підприємствами до зими заготовлено 14,7 тонн вугілля, понад 10 тисяч кубічних метрів дров та більше 3 тисяч твердих видів палива.
 Спеціалісти управління освіти в Олександрії звітували, що запас дров уже заготовлено по кожній котельні

1 коментар:

  1. Котельні спроектовані і декларувались - на альтернативному паливі(відходи деревообробного виробництва, пресовані пілети з відходів с/г діяльності) і аж ніяк не дров з ділової деревини. Захочуть, то і переможні реляції про заготівлю дров перетворять на кримінал. Чекайте на грюкіт у двері і Чорний воронок під під'їздом.
    Хліб і сухарі тим часом дорожчають...

    ВідповістиВидалити