"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Шлях із Олександрії на Дніпро планують здати наприкінці жовтня





Виконання робіт на трасі М-04 Знам'янка – Луганськ – ізєарине, де триває поточний середній ремонт, вкотре перевірили в Олександрійському районі на Кіровоградщині.
За словами начальника обласної Служби автомобільних доріг Вадима Коюденка, на 40-51-му кілометрі шляху з Олександрії на Дніпро майже завершили укладання нижнього шару асфальту. Розпочато роботи на ще 11 км. Готові 22 км планують здати в експлуатацію наприкінці жовтня.

«Останні роки проводилися переважно ямкові ремонти дорожнього покриття. Сьогодні ми фактично будуємо нові дороги, – наголошує голова Кіровоградської ОДА. Сергій Кузьменко. – Цей відтинок перебуває у найжахпивішому стані. Ми не дозволимо, щоб на території області були такі дороги». Як повідомляє прес-служба ОДА., на відрізку дороги М-04 завдовжки шість км (45–51-й км) роботи з регенерації дорожнього покриття вже виконані. Нині дорожники укладають нижній шар асфальтобетону. За оцінками фахівців, виконання робіт на цьому об'єкті становить 45%.
Ремонтують і шляхопровід через залізничний міст, що розташований на 40-му км цієї автотраси. Тут уже завершено бетонування опор, улаштування опалубки і бетонних блоків, заміну балок, укладання монолітних плит. Оперативне виконання робіт становить майже 70%. Ввести об'єкт в експлуатацію заплановано в середині листопада.
Водночас із середини вересня на цій трасі працює і пересувний пункт габаритно-вагового контролю, за час роботи якого вже перевірено понад 1,5 тис. транспортних засобів, виявлено понад 600 порушень.
Довідка

Ремонт траси Знам'янка – Луганськ – Ізварине розпочався торік. Загальна довжина цієї дороги Кіровоградщиною становить майже 66 кілометрів, з яких уже відремонтовано 36 км. Цьогоріч на ремонти, експлуатацію та будівництво доріг Кіровоградська область має понад 700 млн. грн., зокрема за рахунок перевиконання митних надходжень та з обласного бюджету.

Немає коментарів:

Дописати коментар