"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 26 вересня 2017 р.

Люди просять допомоги від муніципальної поліції



На зустрічі з першим заступником міського голови Л.Давиденко голови квартальних комітетів  скаржилися а крадіжки, які  почастішали у віддалених мікрорайонах, на що чиновниця відповіда, що з нового року кількість працівників муніципальної поліції збільшиться й на кожному мікрорайоні буде представник місцевих правоохоронців.А поки що голова карального комітету з Марто-Іванівки скаржилася що пограбування набрали масового характеру. Так в одному випадку, поки в одній садибі, яку пограбували, працювала поліція, поряд пограбували ще кілька

 25 вересня близько 20-ї години вечора у селі Марто-Іванівці на одній з вулиць відбулося стихійне зібрання селян. Обурені люди радились між собою, як далі протистояти хвилі крадіжок, що буквально накрила населений пункт останнім часом. За їхніми словами, злодії тягнуть все, що потрапляє їм під руку і в будь-який зручний для них час. Лише цього тижня у селі обікрали три хати на одній вулиці протягом однієї ночі. У них , вночі витягли все, що могло становити якусь цінність з літніх кухонь, сараїв, інших надвірних будівель. Одна з жінок встигла помітити зловмисників, ті втекли і дещо з вкрадених речей покинули дорогою. Це були місцеві жителі циганської національності. Крадуть переважно вироби, які можна здати в пункти прийому металобрухту, котрі діють неподалік. ,Минулого тижня обікрали близько 9-ї години ранку оселю молодого подружжя. І чоловік, і його дружина були в цей час на роботі. Злодії проникли до будинку і викрали звідти гроші, золоті прикраси, мобільний телефон і навіть плазмовий телевізор».
Дійшло до того, що розбивають навіть стіни гаражів, знімають колеса з авто і т.ін. Працівники національної поліції на такі випадки майже не реагують, скаржилася голова комітету. Перший заступник міського голови Л.Давиденко пообіцяла, що це питання будуть вирішувати разом з міським головою та очільником  муніципальної поліції



3 коментарі:

  1. На Димитро тоже самое творилось два с половиной года назад.Так что ситуация знакома!

    ВідповістиВидалити
  2. Людмила Давидівна, та по технічних підвалах багатоповерхівок крадуть запорну арматуру.Хіба Вам бойфренд не казав? Скільки там тих будинків 500, чи 800-т. Пообіцяйте, жалко чи шо, у кожний підвал по муніциполіцаю. Можна окрім отих ОСББешників, ті нехай наймають вільних від служби, за свій рахунок.
    А в каральних комітетах(ну так чогось назвали мабуть квартальні комітети) краще хай самі створять загони самооборони, бо там одинаки не справляться.

    ВідповістиВидалити