"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 27 вересня 2017 р.

На вокзалах у Знам"янці й Олександрії люди не могли вчасно виїхати на поїзді "Львів -Запоріжжя"




Внаслідок вибуху боєприпасів на складах у Калинівці, що на Вінничині, пасажири Знам’янського, Олександрійського  залізничного вокзалів  вранці не могли дістатися потягами до обраних пунктів призначення.  Затримка у русі потягу  «Львів –Запоріжжя» була у 2, 5 години . Інформацію  підтвердив начальник станції Сергій Карауга Як сказав Сергій Юрійович  до 17 :30 у тому напрямку більше поїздів немає . Наступний "Трускавець - Дніпро". За яким маршрутом він буде слідувати поки що не повідомляють.

За словами очевидців, які на момент вибухів знаходилися у потязі " Львів Запоріжжя", більшість пасажирів спочатку сприйняли вибухи за обстріл та бойові дії.
«Все сталося раптово. Ми почули вибухи і перше, що прийшло на думку – почалися обстріли. Потяг почав рухатися назад до Вінниці. На відстої ми пробули 2 години і тільки тоді потяг знову поїхав», - говорить пані Наталія.
Через потужні вибухи людям здавалося, що стріляють поруч. Однак потяг знаходився на безпечній відстані від зони вибухів, тому ніхто не постраждав. До Кропивницького люди доїхали без зупинок.
Відомий журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на власні джерела повідомляє, що склад боєприпасів атакували.
 Колапси спостерігали й на залізничних вокзалах
«Ранок на вокзалі у Знам'янц і в Олександрії дійсно був складний і. Пасажири потягів, що змінили маршрут через пожежу на складах в Калинівці, шукають спосіб дістатися додому.. Бо змінено напрям та розклад руху більшості транспорту в бік Вінниці», .
За інформацією управління з надзвичайних ситуацій, внаслідок вибуху боєприпасів проводять евакуацію жителів. Станом на 06:00 евакуйовано близько 24 000 чоловік. За попередньою інформацією, травмована 1 особа.
Наразі закрито руху всіх видів транспорту, утому числі:
- автотранспорту на автодорозі Житомир – Могилів – Подільський;
- залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка Південно-Західної залізниці;
- повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від м. Калинівка.

Відключено лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка. Відключено газопостачання с. Дорожнє, с. Медвідка, с. Лаврівка. На місці події працює мобільна оперативна 


група ДСНС.

Немає коментарів:

Дописати коментар