"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 27 вересня 2017 р.

На виведені з ладу ліфти коштів немає



Із 260 ліфтів в Олександрії не працює 13. З них 4 потребують капітально ремонту, 7 простоюють через викрадені катушки та інші деталі. Ситуація складна через те, що збільшилась кількість пограбувань, а коштів на їх відновлення ні в держави, ні у міста, ні у людей нема., зазначив на  нараді з комунальниками очільник ліфтового господарства А.Тримбач.

Так нп пр..Соборний 17, вивели з ладу обладнання на 5 ти. грн., по вул.. 6-го Грудня 31 – на 17 тис.грн. По пр.Соборному 139, обкрадають ліфт уже три рази поспіль.. А.Тримбач говорить, що є вина і жителів під»їзду, які не слідкують за  порядком, або не хочуть викликати поліцію, коли помітять порушення. Тож ліфти будуть простоювати, сказав Тримбач. Грошей на відновлення немає  - у бюджеті не закладені, субсидію підприємству ще не повернули, люди не платять вчасно за послуги. Безпека ліфтів під загрозою.

Начальник УЖКГ Г. Лоцман пообіцяв звернутися до міського голови з проханням закласти в бюджет наступного року кошти на проведення експертизи ліфтів . Начальник ліфтового підприємства «Олександрія-ліфт» зазначив, що в будинках з боргами ліфти будуть зупиняти, а виведені з ладу не відновлюватимуть.

1 коментар:

  1. У договорах на обслуговування ліфтів, хіба не закладена вимога забезпечення недоступності проникнення в машинне відділення посторонніх осіб, охоронноі сигналізації на випадок злого умислу?

    ВідповістиВидалити