"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 26 серпня 2017 р.

Олександрійці виборюють перемогу на "Вербовій Лозі"


В Олександрії сьогодні  й завтра.. 26-27 серпня проходить п»ятий чемпіонат України  з автокросу на легкових автомобілях і СКА «баггі». Участь у змаганнях беруть спортсмени з Запоріжжя, Мелітополя, Полтави, Дніпра, Чернівців, Харкова, Кропивницького, з м.Брест (Білорусії) та ін. Всього близько 30 учасників Олександрію гідно представляють п»ятнадцятирічний  Данило Крисько  (№18, легковий автомобіль) і 51-річний Сергій Вялих (№11, «баггі»).


Перші тренувальні заїзди, кваліфікація і півфінали проходили на трасі «Вербова Лоза», яку добре підготували до змагань, починаючи з 13:00,
Обидва олександрійці в кваліфікації показали  другий результат . Д Крисько поступився тисячними секундами  Костянтину Бородавченку (Кременчук), а С.Вялих – Тарасу Максимову (Харків).
Основний день змагань 27-го серпня стане надзвичайно цікавим, говорять спортсмени.  Буде запекла боротьба між 5-ти кратним чемпіоном України К.Бородавченко і не менш відомим  Д.Крисько. Данило  по результатам чемпіонату України поки що програє лідеру змагань О.Пантелей лише 2 очка, а у К.Бородавченка навпаки виграє 5 очок. Всього в чемпіонаті цього року сім етапів.

Олександрійці налаштовані на перемогу.
  Новинкою у завтрашньому змаганні стане представлення спортсменів. Раніше таке не практикували, а ось завтра кожен учасник змагань на спортивному авто буде під’їжджати до трибуни і коментатор оголошуватиме його дані та особисті заслуги . Змагання триватимуть з 10 :00 до 16:00 -17:00





1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Скажите пожалуйста, Бородавченко выишграл ведь в лотереию: http://localotto.com/ru/powerballusa powerball результаты или нет? Я просто не могу вспомнить.

    ВідповістиВидалити