"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 30 серпня 2017 р.

Про кадрову ситуацію в "Олександрії"




Головний тренер Олександрії Володимир Шаран прокоментував кадрову ситуацію в клубі.
"Після вильоту з Ліги Європи і під час паузи в чемпіонаті ми можемо провести деякі ротації. Частина футболістів, які не змогли замінити травмованих гравців основного складу, може піти з клубу. У той же час Олександрія має шанс поповниться новачками", - сказав Шаран в коментарии Sport Arena.


"Олександрія" має намір підсилитися до закриття трансферного вікна. Конкретні прізвища в клубі поки не називають, але відомо, що в послугах це футболіста зацікавлений особисто Володимир Шаран. Якщо здійснити перехід не вийде, то "Олександрія" освіжить склад за рахунок власної молоді, інформує "Футбол NEWS". Вона на цьому тижні отримає шанс під час спарингу з основною командою.
- Збираємося завтра, працюємо в Олександрії. Проведемо товариський матч з нашим молодіжним складом. Хочеться подивитися на наше майбутнє. Потім будемо готуватися до "Динамо" в дворазовому режимі.
Переглядати нікого не будемо. Якщо вийде з одним футболістом, то добре, якщо ні - то ні. Тоді будемо до кінця року грати тим складом, який є. Якщо когось підпишемо, доведеться когось віддавати в оренду, - зазначив Шаран


Немає коментарів:

Дописати коментар