"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 28 липня 2017 р.

Вплив Європи відчули й олександрійці




 В державі усі нововеденя, які впроваджують з негаивним відтінком для людей  пояснюють вимогами  МВФ або  заради інтеграції в Європу. Сьогодні і олекандрійці відчули європейський вплив. «Європейський інвестиційний банк», за кошти якого в Олександрії здійснюється реконструкція теплових мереж, поставив вимогу перед міською владою відмінити надання дозволів окремим квартирам на вдклчення від централізованого опалення. Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету.

Міський голова С.Цапюк зазначив, що сьогодні чимало жителів звертаються з відповідними заявами на відокремлення. Проте, згідно із законодавством, дозвіл на відключення надається лише будинкам в цілому.Тому С.Цапюк доручив управлінню житлово-комунального господарства до 3 серпня проаналізувати, у яких будинках залишилося по декілька квартир, що опалюються від централізованої мережі, аби вирішити питання з відключенням будинків, які майже повністю перейшли на індивідуальне теплопостачання.

По одній з таких багатоповерхівок було прийнято рішення на засіданні виконкому. Присутні надали дозвіл на відключення від централізованого опалення будинку №11 по пров.Привокзальному (Чичеріна), де залишилась лише одна квартира, що не перейшла на автономне опалення. До речіі в Кропивницькому теж вийшла заборона  на відключеня  від централізованого опалення з метою його збереження

Немає коментарів:

Дописати коментар