"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 31 липня 2017 р.

Затримали грабіжників слід яких веде й до Олександрії



Озброєні зловмисники, які раніше пограбували ювелірний магазин у Кривому Розі, також пограбували два ювелірні магазини на Кіровоградщині. Близько двох тижнів тому вони вчинили напад за такою ж схемою на два магазина прикрас в Олександрії та Знам’янці.
Про це повідомляють на сайті  1tv.kr.ua
Торгові точки знаходилися на відстані декількох годин їзди один від одного – одна в Олександрії, друга в Знам’янці. Грабіжники, так само як і в Кривому Розі, були озброєні автоматами і одягнені у форму співробітників охоронної фірми. За попередньою інформацією, збитки тільки одного ювелірного магазину оцінили в 10 мільйонів гривень.


У Вінниці затримали грабіжників, можливо причетних до крадіжок із “ювелірок” на Кіровоградщині.
У центрі Вінниці троє молодиків пограбували ювелірний магазин, але вчасно натиснута тривожна кнопка допомогла їх затримати. В поліції вважають, що грабіжники можуть бути причетні до розбійних нападів і на території Кіровоградської області.
Близько першої години дня у центрі Вінниці троє молодиків у медичних масках і зі зброєю пограбували ювелірний магазин. Охоронець крамниці поранений, зараз він у лікарні. Охоронець магазину у минулому працював у міліції, тож нападникам почав чинити спротив, а ті почали по ньому стріляти.
Тривожну кнопку встигла натиснути продавчиня. Вона почула бій скла і зайшла у залу продажу.
Затримали їх за кілька метрів від пограбованого магазину, там же і одягнули кайданки. Із їхньої машини поліцейські дістали величезні картаті сумки – у них були планшетки із ювелірними виробами. Також у затриманих вилучили три пістолети, ніж і рацію.



Немає коментарів:

Дописати коментар