"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 24 липня 2017 р.

Чимало правопорушень припало на п’ятницю



За минулий тиждень до Олександрійського відділення поліції від громадян надійшло 292 звернення, з яких 82 внесенодо Єдиного реєстру досудових розслідувань.Побільшало випадків з шахрайствами. Чимало правопорушень було скоєно в п’ятницю, 21 липня.

Як повідомив начальник сектора моніторингу поліції в Олександрії Сергій Козловський, було зафіксовано 34 випадки крадіжок, 1 ДТП, 2 випадки угону транспорту, 1 грабіж, 12 випадків нанесення легких тілесних ушкоджень, вбивство та самогубство.
17 липня у вечірній час до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час огляду території одного з підприємств міста було виявлено труп 58-річного чоловіка. Убитий перебував у положенні сидячи на деревяному пеньку, на його тілі знайшли ушкодження, що і призвели до смерті. Чоловік працював на підприємстві охоронцем. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Триває слідство, проводяться оперативно-пошукові заходи.

21 липня близько 9 години ранку за металевим гаражем у місті в районі дитячої лікарні було виявлено труп 26-річного мешканця міста. Випадок кваліфіковано як самогубство. Хлопця знайшли повішеним без будь-яких тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115.

Немає коментарів:

Дописати коментар