"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 21 липня 2017 р.

У мікрорайоні Перемога побили ветерана Великої Вітчизняної війни за те, що він продавав овочі біля «Оптовичка»




До нас звернулися ветерани Спілки захисників Вітчизни з інформацією про те, що їх колегу по спілці, героїчного ветерана – підводника Сергія Володимировича Абравітова побили в мікрорайоні "Перемога" за те, що ін торгував овочами  неподалік магазину. Ми зателефонували до  начльника сектору моніторинга  міського відділу поліції С.Козловського, який поки що не знайшов у рєстрі цієї прави, а потім інформацію про цю подію надав уже сам постраждалий і приніс підтвердження, що цей злочин внесено до єдиного реєстру. 

Тож зі слів С.Абравітова  він продавав власну городину в центрі площі біля магазину «Оптовичок», до речі він там торгував і в минулому році, там торгують й інші. До нього підійшов чоловік і  в грубій формі змусив піти геть. На вмовляння пенсіонера й на аргументи, що він далеко від магазину і т.д. цей, ніби-то охоронець не реагував а далі слово за слово й дійшло до рукоприкладства. Чоловік став бити пенсіонера, той упав, а розлючений чоловік продовжував бити його ногами.
С.Абравітов викликав по телефону сина, коли той пішов розбиратися у ситуації до директора «Оптовичка», то поряд побачив кривдника свого батька. Він з директором переглядав запис з відеокамер. Але потім керівник сказав, що цей чоловік у нього не працює і він його не знає.
  Ветерана доправили в лікарню, зняли побої, надали допомогу і навіть зашили рану. Сьогодні потерпілий завітав до відділу поліції, де його заяву зареєстрували.  Члени спілки, ветерани зазначили, що візьмуть під контроль розслідування  справи про побиття ветерана

   Інформація записана зі слів С.В.Абравітова.

Пізніше  Сергій Козлоський повідомив, що справу про побиття внесено до єдиного реєстру  ч1 ст 125, (спричинення легких тілесних ушкоджень) ККУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар