"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Льготчиков возить будут, но не каждый день



Депутаты на сессии откорекировали бюджет и выделили 500 тыс грн. на льготный проезд пассажиров определенных категорий. Городской голова С.Цапюк  сказал, что с понедельника 25 декабря могут возобновить льготные рейсы, но в каком режиме это будет еще не решали.
В то же время  перевозчики обратились с письмом в котором предлагают условия льготных перевозок и объясняют почему так, а не иначе.
Ниже подаем текст обращения
                                                        Міському голові
                                                      Цапюку   С.К.
Не зважаючи на складність та неоднозначність ситуації, що до пільгових перевезень, вкотре вимушені звернутись до Вас , що до вирішення цієї проблеми.
Станом на 22.01.2016 року держава заборгувала перевізникам більше 1 млн. гри., за 2015 рік. Крім того сесія міської ради виділенні кошти у сумі 500 тис.гривень на 1 квартал 2016 року, що покриває наші витрати на 50% не враховуючи кредиторську заборгованість , тому Ми (перевізники) не маємо фінансових можливостей забезпечити виконання пільгових рейсів у 1 кварталі без повного погашення заборгованості та покриття наших витрат у 1 кварталі не менше ніж 85% , або скорочення кількості пільгових рейсів , або днів на всіх маршрутах відповідно до затвердженої суми компенсації. Пропонуємо кошти в сумі 500 тис.гривень виділені міською радою направити в якості адресної допомоги пенсіонерам міста Олександрія.
 З повагою перевізники

Моцний С.К. Юнак К.Ю. Міщенко O.A. Сизов С.А. Сизов А.Т. Проквас A.B.

Немає коментарів:

Дописати коментар