"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 25 грудня 2015 р.

Чому «Рідний Дім» димитрівцям зовсім не рідний?




Громадська організація з теплою назвою «Рідний Дім» мабуть створювалась відповідно своїй назві з метою допомоги людям, опіки над ними і добрих справ. Та щось  не задалося тоді, коли в ряди організації вступили зарозумілі, хамовиті особи на кшталт П.Мотренка та С.Пащенка, які своїм членством в цій організації створюють їй анти рейтинг і «Рідний дім» люди будуть обходити, як то кажуть, десятою дорогою.
До чого ми це ведемо. можете запитати ви?. Справа в тому, що сьогодні 25 грудня, в мікрорайоні СУ-1, що на селищі Димитрово, відбулася неприємна зустріч заступника голови теж громадської організації «Самооборона» саме з цими двома молодиками С.Мотренком та С.Пащенком, які, окрім того, що представляють «Рідний Дім» ще й рвуться до депутатства і на сьогодні зареєстровані, як кандидати в депутати селищної ради, не доведи Господи!
 Інцидент трапився після того, як зранку В.Проквас, на прохання димитрівців, зрізав аварійне дерево по вул.Димитрова, яке до цього часу не змогли ліквідувати ні комунальники , ні колишній селищний голова, ні нинішні депутати. До робітників підійшли мешканці іншої вулиці, де саме й живе П.Мотренко, бо  напроти його будинку  росте аварійне дерево, й попрохали  допомогти його зрізати. Бо при кожному пориву вітру у людей виникає страх за  перехожих та проїжджі машини. гілляки от-от обваляться. Тож В.Проквас відгукнувся. Саме в тому районі нещодавно проводили суботник члени  «Самооборони», а В.Проквас ще й поставив паркан пенсіонерці, як і обіцяв. Заступник голови «Самооборони» пішла перевірити чи не зруйнували  новенький паркан ( бо на Димитрово опоненти , або месники можуть зробити навіть таке). І от тільки-но жінка під»їхала до згаданої адреси, як підійшли два  молодика на підпитку  Мотренко й Пащенко, й почали чіплятися до жінки й  у грубій формі пояснювати чим не задоволені. Їм не давали спокою спиляні гілки, а більше всього мабуть власна неспроможність щось порядне й добре зробити. Тож коли щось роблять інші,це їх виводить з рівноваги Від власної злоби й безпорадності вони почали сваритися з жінкою, вживаючи нецензурну лайку. Жінку це не вивело з рівноваги й вона намагалася пояснити, що завтра все буде прибрано. Тоді власну злість вони почали переносити на машину, б»ючи по ній ногами. Далі ще «крутіше» - в хід пішли недопалки цигарок, які вони намагалися потушити об капот машини і в кінці кінців, штурхаючи жінку прищемили її пальці дверцятами. Свої бандитські витівки кандидати в депутати довго не могли вгамувати.
Після інциденту викликали  міліцію й   склали на них протокол Дуже доречно було б про це знати тим, хто 27 грудня буде йти голосувати, а особливо, якщо збиралися віддати голос саме за них. Тож буде наука  таким дебоширам, що чіпати нікого на Димитровому більше не дадуть, а тим, хто звик творити безчинства, бо вважає, що вони щось собою являють,  тепер є кому їх «спустити з небес на землю».
 Скоро вибори на селищі закінчаться й почнуться робочі будні от тоді люди й побачать хто яким є, і хто кому що винен.

 А «Рідному Дому» хочеться порадити очистити ряди від такої «рідні» бо скоро й люди від вас  відцураються, якщо вже цього не зробили.

Немає коментарів:

Дописати коментар