Порівняно з минулим роком порція новорічного олів’є для
кіровоградців здорожчала на 32 гривні.
«Гречка» вже вкотре обраховує для своїх
читачів вартість продуктового набору необхідного для приготування «тазику
олів’є» - одного із улюблених та традиційних салатів, що його готують до Нового
року.
Якщо напередодні 2014 року аналогічна кількість продуктів обійшлась би мешканцю Кіровограда у 60 гривень, напередодні 2015 – 73 гривні, цього року порція салату обійдеться у 105 гривень. Тобто у порівнянні з минулим роком він подорожчав на 30 відсотків.
В інфографіці використані середні ціни магазинів.
Якщо напередодні 2014 року аналогічна кількість продуктів обійшлась би мешканцю Кіровограда у 60 гривень, напередодні 2015 – 73 гривні, цього року порція салату обійдеться у 105 гривень. Тобто у порівнянні з минулим роком він подорожчав на 30 відсотків.
В інфографіці використані середні ціни магазинів.
Немає коментарів:
Дописати коментар