"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділю, 20 вересня 2015 р.

Александрийские городская и районная организации Радикальной Партии - самораспустились


В Александрии заявили о самороспуске городской и районный организации Радикальной Партии Олега Ляшко.

Об этом на своей странице в Фейсбуке написал руководитель Александрийского городского и районного избирательных штабов Радикальной Партии Олега Ляшко - Александр Кияшко. 
В сообщении говорится: 
«Считая поведение Игоря Мосийчука, как депутата ВР, недопустимой и крайне позорным, в дальнейшем мы не хотим связывать себя и иметь любые отношения с Радикальной партии Олега Ляшко.


Именно поэтому весь актив Радикальной Партии Олега Ляшко в Александрии и Александрийском районе, Кировоградской области, который до сегодняшнего дня насчитывал до 500 человек, заявляет о своем самороспуске и выходе из рядов Радикальной Партии Олега Ляшко ».


Эта информация появилась 20.09.2015 г. на сайте "Новини Кіровоградщини"

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОГО РЕПОСТУ!!!
Лідеру Радикальної партії Олега Ляшка,
Голові фракції Радикальної партії Олега Ляшка у ВР,
Ляшку О.В.
Олег Валерійович!
Я, Кіяшко Олександр Сергійович, звертаюсь до вас від імені партійного активу м. Олександрії та Олександрійського району, Кіровоградської області. А саме, біля пів тисячі людей, які більше року чесно, вірно, віддано та добросовісно відпрацювали на команду Радикальної Партії Олега Ляшка на позачергових виборах Президента України в травні 2014 року та позачергових виборах до Верховної Ради України в жовтні 2014 року.
Після подій які відбулися 17 вересня 2015 року у стінах Верховної Ради, а саме оприлюднення Генеральним Прокурором України доказів -відео, на якому наш однопартієць і нібито “однодумець” Ігор Мосійчук виявився хабарником та справжнім корупціонером, який кришує від мєнтов та інших органів незаконну діяльність, а також бере десятки тисяч доларів за подання та запити депутата ВР. Вчиняючи такі дії, це - неподобство та ганьба, а вчиняючи це в такий особливо- тяжкий період життя нашої країни та кожного її громадянина, це - вже справжнє свинство та плювок, в першу чергу, на загиблих патріотів Майдану та війни на сході, а потім на всих українців. Не для того ми голосували та закликали голосувати за вас, та за вашу команду, щоб привести до влади людей, які, як виявилося, ні чим не відрізняються від попередників.
Вважаючи дану поведінку Ігора Мосійчука, як депутата ВР, недопустимою та вкрай ганебною, в подальшому ми не бажаємо зв’язувати себе та мати будь які стосунки з Радикальною Партією Олега Ляшка.
Саме тому увесь актив Радикальної Партії Олега Ляшка в м.Олександрії та Олександрійському районі, Кіровоградської області, який до сьогоднішнього дня налічував до 500 чоловік, заявляє про свій саморозпуск та вихід з лав Радикальної Партії Олега Ляшка.
Людьми, які вже є членами партії та мають партійні квитки, написані заяви про вихід з лав Радикальної партії. А ще заяви 423 людей, на вступ до членів Радикальної Партії Олега Ляшка, просимо не реєструвати, відізвати та повернути. Вони були передані мною безпосередньо діючому голові Кіровоградської обласної організації Радикальної Партії Олега Ляшка,- Михайлу Бевзенку, на його особисту вимогу, без проведення будь якої реєстрації даного факту. В підтвердження цього у нас зберігаються копії кожної з заяв.
А також, як діючий кандидат у народні депутати України включений до виборчого списку Радикальної Партії Олега Ляшка, я наполягаю на своєму виключенні, за власним бажанням, з даного виборчого списку.
В тому що ви та ваші “чесні” депутати зараз сидите у Верховній Раді, ви зобов’язані людям які за вас голосували, та таким як ми по всій країні, які працювали на вас і заводили вас в депутатські крісла, щоб як виявилося не займатися нагальними проблемами держави і не перейматися життям людей, а набивати кармани грошима за послуги кришування та надання запитів і подань. Ніколи про це не забувайте, і не перетворюйтесь на тих жердиморд, про яких ви самі ж білше всих і кричали. Щоб ваші вила проти вас не повернулись.
Олександр Кіяшко – керівник Олександрійського міського та районного виборчих штабів Радикальної Партії Олега Ляшка, куратор ОВО № 104 від кандидата в Президенти України Ляшка О.В. на позачергових виборах Президента України у травні 2014. Керівник Олександрійського міського та районного виборчих штабів Радикальної Партії Олега Ляшка, куратор та уповноважена особа від Радикальної Партії Олега Ляшка в ОВО № 103 на позачергових виборах до Верховної Ради України у травні 2014. Виконував обов’язки по розбудові Радикальної Партії в м.Олександрії та Олександрійському районі з лютого 2014 року. Діючий кандидат у народні депутати України включений до виборчого списку РПОЛ.

Немає коментарів:

Дописати коментар