"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 14 серпня 2015 р.

Керівник міської міліції провів виїзний прийом громадян.




Керівник міської міліції провів виїзний прийом громадян.
12 серпня тимчасово виконуючий обов’язки начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак провів особистий виїзний прийом громадян на території селища Пантаївка.

На зустріч з очільником міліції прийшла невелика кількість громадян, проте тривала бесіда протягом двох годин.
Олександр Олександрович, уважно вислухавши людей,які прийшли за допомогою,  пообіцяв провести ретельну перевірку у вирішенні зазначених питань.
Після цього очільник міліції  разом з селищним головою Олександром Погорілим обговорили питання подальшої співпраці, це стосувалося  проведення відпрацювань на території населеного пункту та  підтриманні порядку на автошляхах.
Під час бесіди також було досягнуто домовленості про створення на території селища громадського формування, які підтримуватимуть правопорядок в населеному пункті.
- Я та мої заступники проводитимуть такі зустрічі і в інших населених пунктах, аби люди мали змогу звернутися по допомогу не витрачаючи часу на поїздки до районного центру. -Будемо іти до них,- зазначив т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС в області Олександр Кодак.

До уваги громадян !
19 серпня 2015 року т.в.о. начальника Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області підполковник міліції Кодак Олександр Олександрович  проведе особистий прийом громадян в с. Звенигородка м. Олександрії для мешканців с. Звенигородка, Мартоіванівка та Олександро- Степанівка.
Прийом громадян відбудеться з 16.00 в приміщенні Звенигородської сільської ради за адресою: с. Звенигородка вул. Леніна, 7.





Немає коментарів:

Дописати коментар