"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 2 травня 2015 р.

Долю матчу вирішили два Сергія

ФК "Олександрія" продовжує крокувати до перемоги в першій лізі сезону 2014-2015 років. Упершотравневому 24-му турі жертвою підопічних Володимира Шарана став ФК "Полтава". Незважаючи на те, що полтавці перебувають у нижній частині турнірної таблиці, все вирішилося лише у другій половині гри.
Спочатку старожил жовто-чорних Сергій Басов відкрив рахунок на 47-й хвилині, на самому початку другої половини гри. Соломка ледве не зіпсував першотравневого свята для тисяч олександрійських уболівальників, коли провів гол у відповідь на 87 хвилині.
Однак уже за хвилину всі крапки над "і" в цьому матчі розставив ще один легендарний футболіст "Олександрії" Сергій Старенький. 2:1, і "Олександрія" з  58 пунктами лідирує у турнірній таблиці. Маючи на 8 очок більше аніж найближчий переслідувач - "Сталь" з Дніпродзержинська - команда з берегів Інгульця, як і раніше, залишається головним претендентом на перемогу та підвищення в класі у цьому сезоні.
Наступний матч олександрійці проведуть на чужому полі. 6 травня вони завітають гості до команди "Гірник-Спорт". Зважаючи на те, що цей клуб з Полтавщини весь сезон перебуває в зоні призових місць, батл очікується серйозний. 

Статистика матчу:

ФК «Олександрія» - ФК «Полтава» - 2:1 (0:0)

01.05.2015р., 18-00, КСК «Ніка», 3400 глядачів, +17, поле 5
Головний арбітр – Ю.Фощій (Черкаси)
Асистенти арбітра – О.Дашко (Київська обл.), В.Сухомлинов (Київ)
Резервний – Д.Резніков (Дніпродзержинськ)
Спостерігач арбітражу – Є.Котенко (Суми)
«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар (Коломоєць, 74), Чорній, Грицук – к/к (Степанюк, 81), Мягков, Шендрік, Старенький, Банада (Леонов, 31, Імереков, 90), Басов.
Запасні: Леванідов, Іващенко, Бідловський.

Гол.тренер – В.Шаран
«Полтава»: Кучинський – к/к, Фаворов (Зозуля, 71), Зеленевич, Бондаренко, Ткачов, Кравченко, Стеценко, Недоля (Волков, 73), Насібулін, Коваленко (Соломка, 73), Шастал (Вовченко, 60).
Запасні: Кулініч, Ковальчук, Кринський.
Гол.тренер – О.Федорчук
Попередження: Д.Леонов (67) – Д.Фаворов (11), О.Стеценко (20), М.Зеленевич (64), В.Насібулін (66), Ю.Соломка (87), О.Волков (90).
Голи: С.Басов (47), С.Старенький (88) – Ю.Соломка (87).


Немає коментарів:

Дописати коментар